Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente trecute

RO-WINE AUTUMN EDITION

13-15 octombrie 2023, București

Vinurile Crama Strehan au încântat din nou degustătorii

Am participat și la ediția de toamnă a RO Wine – International Wine Festival of Romania cu vinurile noastre produse în Dealul Mare.

O nouă ediție de succes a celui mai iubit festival dedicat vinurilor de excepție a avut parte de o prezență numeroasă din partea pasionaților de vin.

Vinurile noastre au făcut senzație, atât cu savoarea lor, cât și cu poveștile din spatele acestor vinuri cu tradiție!

Late Summer – Ediția I

Music, Wine, Coffee and Dine

6 octombrie 2023

Din 6 octombrie, o nouă destinație în turismul viticol românesc

Domeniul Strehan lansează pe 6 octombrie prima ediție a festivalului LATE SUMMER – Music, Wine, Coffee and Dine, un eveniment inedit cu muzică de jazz și experiențe culinare unice, care-și propune să recreeze atmosfera interbelică într-un cadru natural idilic, podgoria Crama Strehan, situată la 90 de km de București.

RO-WINE SPRING EDITION

12-14 mai 2023, București

Lansarea pe piață a vinurilor Crama Strehan

RO-Wine, festivalul internațional al vinului din România este cel mai important festival al vinului dedicat exclusiv vinurilor premium, profesioniștilor HORECA și iubitorilor de vin.

Participanții la RO-Wine București, ediția de Primăvară 2023 au avut șansa să fie primii care degustă vinurile Cramei Strehan, cel mai nou producător de vin din Dealu Mare.

“Participarea noastră la RO Wine reprezintă debutul Cramei Strehan pe piața vinurilor din România. Le mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea de a ne afla pe lista expozanților, ocazie cu care lansăm oficial prima noastră gamă de vinuri” – Vasile Ene, proprietarul cramei.