Hambarul Târgovețului

Cu un decor ce pune în valoare istoria și specificul zonei în care ne aflăm, dar încununează, totodată, fastul și însemnătatea momentelor pe care alegem să le petrecem aici, orice eveniment la Hambarul Târgovețului se transformă într-o poveste captivantă despre trecut, prezent și viitor.

Locul în care celebrăm viața împreună cu cei de care ea ne leagă, familie, prieteni și colegi...

Așa ne dorim să le rămână în gând și în suflet Hambarul Târgovețului tuturor celor care aleg să-și petreacă momente însemnate aici. Pentru că el este martor al poveștilor de viață din trecut, prezent și viitor, într-un cadru idilic, atemporal, așa cum este întreg Domeniul Strehan.

Echilibru între arhaic și contemporan

Aflată în mijlocul unui adevărat spectacol al naturii, în care podgoria de la Tohani pare să aibă rolul principal, locația te întâmpină cu o imagine ce amintește de vechile hambare care găzduiau în trecut evenimentele importante ale sătenilor, însă, pe măsură ce ți se dezvăluie, te impresionează prin echilibrul între arhaic și contemporan, între simplitate și somptuozitate.

Trăiește experiența unor evenimente unice

Atmosfera sa evocă măreția trecutului acestei zone, de pe vremea vestitului târg Fefelei, localitate situată la ieșirea din Mizil în drumul spre Tohani, devenită „leagănul aristocrației de pe valea Buzăului” în timpul domniei lui Constantin Brâncoveanu, când aici se adunau negustorii câmpeni și munteni pentru a schimba produse de tot felul. Cinstim, astfel, memoria târgoveților de altădată, ai căror urmași suntem, și ne bucurăm să putem duce tradiția lor mai departe.

În același timp, accentele de modernitate ale spațiului te aduc în zilele noastre, creând condițiile optime pentru ca experiența unui eveniment aici, fie el privat sau profesional, să fie unică.

Preparate tradiționale, meșteșugite cu drag

Și cum hambarul este, totodată, un simbol al bunăstării cu care natura ne răsplătește pentru munca noastră, vrem ca preparatele cu specific interbelic și vinurile Cramei Strehan, pe care le pregătim cu pasiune aici, să te încânte cu abundența lor de gusturi speciale.

Mai mult, în bunul spirit al negustoriei pe care suntem mândri că l-am moștenit, te invităm să descoperi gama noastră de produse tradiționale meșteșugite cu drag și să iei cu tine o mică parte din savorea acestui loc.

Așadar, merită să închinăm împreună un pahar pentru viață și tot ce are ea mai bun să ne aducă!