Experiențe

Vizită la Crama Strehan
cu degustare de vinuri

Plimbare cu mașina de epocă
la Domeniul Strehan
cu degustare de vinuri

Petreceri private în vie
la Domeniul Strehan

Vizită la Cramă

Plimbare
în vie

Organizare evenimente

Vizită la Cramă

DOMENIUL STREHAN / CRAMA STREHAN / DEALU MARE

Vizită la Crama Strehan
cu degustare de vinuri

Descoperă povestea din spatele brandului Domeniul Strehan și farmecul locurilor care au inspirat proprietarii actuali să le redea magia de odinioară.

O vizită la vie și la crama Strehan vă ajută să înțelegeți cum se cultivă, cum se îngrijește și se culege vița-de-vie și cum se produce vinul Domeniului Strehan. Experiența este desăvârșită prin degustarea a trei sau cinci vinuri reprezentative pentru domeniul nostru, în cadrul unei mese organizate pe Terasa Strehan, unde vă veți bucura de delicioase delicatese locale.

Vă promitem o experiență vizuală și gustativă inedită într-un peisaj idilic, menită să vă deconecteze din tumultul vieții cotidiene.

Plimbare în vie

DOMENIUL STREHAN / DEALU MARE

Plimbare cu mașina de epocă
la Domeniul Strehan,
cu degustare de vinuri

V-ați dori să simțiți un pic din farmecul epocii interbelice? Un tur cu autocarul în Podgoria „Dealu Mare”, o vizită la Conac, o plimbare cu mașina de epocă la Domeniul Strehan, toate vă promit o reîntoarcere fascinantă într-un trecut idilic.

Trăiește alături de noi o experiență deosebită într-un loc de un farmec aparte în care istoria, tradițiile, natura se îmbină armonios oferindu-ți momente de neuitat. Descoperă gusturi vechi și noi, lasă-te răsfățat de aromele vinurilor noastre și bucură-te de momente neprețuite alături de cei dragi!

Organizare evenimente

TERASA STREHAN / CRAMA STREHAN / DEALU MARE

Petreceri private în vie
la Domeniul Strehan

Dacă vrei să ai parte de un eveniment unic cu parfum interbelic, la noi găsești locația perfectă. În inima podgoriei Dealul Mare, la Crama Strehan te bucuri de momente memorabile și clipe inedite alături de cei dragi, în mijlocul unei peisaj de o frumusețe aparte.

Fie că ești în căutarea locului ideal pentru o petrecere de nuntă, botez sau aniversare de orice fel, ne ocupăm să îți organizăm un eveniment cu totul special, în care decorul natural și experiența culinară sunt greu de egalat.