Termeni și condiții

Cine suntem noi?

Numele organizației: DOMENIUL STREHAN S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului:J29/268/2022
Cod unic de identificare:RO45551794
Adresă:Mizil, strada Budureasca, nr. 6, Județ Prahova
E-mail:office@domeniulstrehan.ro
Telefon:0752249090

Livrarea produselor

Produsele se livrează de către vânzător, prin mijloace proprii, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Începând cu data de 01.05.2022 taxa de transport este de 30 RON. Nu se percepe taxă de transport pentru comenzi care depășesc suma de 400 Ron cu TVA.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 4-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, prin email.

Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de aproximativ 7-8 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 30 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Returul produselor

Returul produselor sau dreptul de renunțare unilaterală a contractului din partea consumatorului este legiferată de Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.


Potrivit art. 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță fără a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail office@domeniulstrehan.ro, unde vor specifica următoarele:

–     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

–     motivul returului

–     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

 

Detaliile de contact ale responsabilului nostru cu protecția datelor sunt:

Nume:Sorin Padure
Adresă:Mizil, strada Budureasca, nr. 6, Județ Prahova
E-mail:office@domeniulstrehan.ro
Telefon:0752249090